Doetinchem – Zaagmolenpad – fase 5

18 bedrijfsunits ‘De Zaagmolen‘

Door de ontwikkeling van het bedrijventerrein ‘Keppelseweg’ aan de westnoordzijde van het centrum van Doetinchem, ontstaan er voor ondernemer(s) nieuwe kansen voor hun huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting. De units zijn ook uitermate geschikt voor de stalling van een hoge camper, als opslagruimte of als beleggingsobject.

Op het bedrijventerrein ‘Keppelseweg’ heeft De Marne Vastgoed, na de succesvolle ontwikkeling van de eerste en tweede bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijvenpark ’Vredestein’, het vijfde bedrijfsverzamelgebouw, genaamd ‘De Zaagmolen’, 18 bedrijfsunits in oppervlakte variërend van circa 60 m² tot circa 120 m² gerealiseerd. Deze units werden te koop aangeboden.

Verkoop: Thoma Post Bedrijfsmakelaars (http://www.thomapost.nl) – 0314-369859 – doetinchembog@thomapost.nl