Enschede – De Jaargetijden III

12 bedrijfsunits ‘De Jaargetijden III‘

De Marne Vastgoed ontwikkelt derde bedrijfsverzamelgebouw aan de Jaargetijdenweg in Enschede.
Door de ontwikkeling van het bedrijventerrein ‘Euregio Bedrijvenpark II’ de oostzijde van Enschede / noordzijde van Glanerbrug ontstaan er voor ondernemer(s) nieuwe kansen voor hun huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

Aansluitend op het succes van fase 1 en fase 2 heeft De Marne Vastgoed op het bedrijventerrein ‘Euregio Bedrijvenpark II’ het bedrijfsverzamelgebouw ‘De Jaargetijden III’ gerealiseerd met 12 bedrijfsunits in oppervlakte variërend van circa 45 m² tot circa 180 m².

De units zijn uitermate geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Bijvoorbeeld als stalling van een (hoge) camper, opslagruimte of als beleggingsobject voor (startende) ondernemers. Of voor zzp-ers als kleine productieruimte, reparatie- of hoveniersbedrijven.

In februari 2021 zijn het bedrijfsverzamelgebouw en alle units opgeleverd.
Houd http://demarnevastgoed.nl in de gaten voor nieuwe projecten in deze regio, of neem contact met ons op.