Assen – Spanjelaan I

17 bedrijfsunits ‘Spanjelaan I

De Marne Vastgoed ontwikkelt eerste bedrijfsverzamelgebouw aan de Spanjelaan in Assen.
Na een succesvolle eerste fase, ontstaan er voor ondernemer(s) op het bedrijventerrein nieuwe kansen voor hun huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

Op het bedrijvenpark ‘Messchenveld’ realiseert De Marne Vastgoed een eerste bedrijfsverzamelgebouw ‘Spanjelaan I’ met 17 bedrijfsunits in oppervlakte variërend van circa 50 m² tot circa 100 m². Aan de voorzijde van het bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich een kantoorruimte met een oppervlak van 75m2.

De units zijn uitermate geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Bijvoorbeeld als stalling van een (hoge) camper, opslagruimte of als beleggingsobject voor (startende) ondernemers. Of voor zzp-ers als kleine productieruimte, reparatie- of hoveniersbedrijven.

In november 2021 zijn het bedrijfsverzamelgebouw en alle units opgeleverd.
Houd http://demarnevastgoed.nl in de gaten voor nieuwe projecten in deze regio, of neem contact met ons op.