Doetinchem – Zaagmolenpad V

18 bedrijfsunits ‘De Zaagmolen V‘

De Marne Vastgoed ontwikkelt vijfde bedrijfsverzamelgebouw in Doetinchem.
Door de ontwikkeling van het bedrijventerrein ‘Keppelseweg’ aan de west-noordzijde van het centrum van Doetinchem, ontstaan er voor ondernemer(s) nieuwe kansen voor hun huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

Op het bedrijventerrein ‘Keppelseweg’ heeft De Marne Vastgoed, na de succesvolle ontwikkeling van de eerste en tweede bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijvenpark ’Vredestein’, het vijfde bedrijfsverzamelgebouw, genaamd ‘De Zaagmolen V’ met 18 bedrijfsunits in oppervlakte variërend van circa 60 m² tot circa 120 m² gerealiseerd.

De units zijn uitermate geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Bijvoorbeeld als stalling van een (hoge) camper, opslagruimte of als beleggingsobject voor (startende) ondernemers. Of voor zzp-ers als kleine productieruimte, reparatie- of hoveniersbedrijven.

Het bedrijfsverzamelgebouw en alle units zijn in april 2022 opgeleverd. Alle units zijn verkocht.
Houd http://demarnevastgoed.nl in de gaten voor nieuwe projecten in deze regio, of neem contact met ons op.