Druten – Westerhout I & II

38 bedrijfsunits ‘Westerhout I & II‘

De Marne Vastgoed ontwikkelt twee bedrijfsverzamelgebouwen in Druten.
Op het Bedrijventerrein Westerhout in Druten, ontstaan er voor ondernemer(s) nieuwe kansen voor hun huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

De Marne Vastgoed ontwikkelt twee bedrijfsverzamelgebouwen op het Bedrijventerrein Westerhout . ‘Westerhout I & II’ telt een totaal van 38 bedrijfsunits die in oppervlakte variëren van circa 45m2² tot circa 110 m².

De units zijn uitermate geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Bijvoorbeeld als stalling van een (hoge) camper, opslagruimte of als beleggingsobject voor (startende) ondernemers. Of voor zzp-ers als kleine productieruimte, reparatie- of hoveniersbedrijven.

De units worden te koop aangeboden. Meer informatie kunt u inwinnen bij de verkopende makelaar.

Verkoop: Strijbosch Thunnissen Makelaars (website) – 024 365 1010