Druten – Westerhout I & II

36 bedrijfsunits ‘Westerhout I & II‘

De Marne Vastgoed ontwikkelt twee bedrijfsverzamelgebouwen in Druten.
Op het Bedrijventerrein Westerhout in Druten, ontstaan er voor ondernemer(s) nieuwe kansen voor hun huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

De Marne Vastgoed ontwikkelt twee bedrijfsverzamelgebouwen op het Bedrijventerrein Westerhout . ‘Westerhout I & II’ telt een totaal van 36 bedrijfsunits die in oppervlakte variëren van circa 45m2² tot circa 110 m².

Meer ruimte nodig? Middels een meerwerklijst is het mogelijk een verdiepingsvloer te laten plaatsen in uw bedrijfsunit op de door u gewenste hoogte. Ook kunt u ervoor kiezen geschakelde units aan elkaar te koppelen door een tussenwand te laten vervallen. Dit is slechts een greep uit deze optimale flexibiliteit wat deze bedrijfsunits zo uniek maken!

De units zijn uitermate geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Bijvoorbeeld als stalling van een (hoge) camper, opslagruimte of als beleggingsobject voor (startende) ondernemers. Of voor zzp-ers als kleine productieruimte, reparatie- of hoveniersbedrijven.

De units worden te koop aangeboden. Meer informatie kunt u inwinnen bij de verkopende makelaar.

Verkoop: Strijbosch Thunnissen Makelaars (website) – 024 365 1010