Druten – Westerhout I & II

36 bedrijfsunits ‘Westerhout I & II‘

De Marne Vastgoed ontwikkelt twee bedrijfsverzamelgebouwen in Druten.
Op het Bedrijventerrein Westerhout in Druten, ontstaan er voor ondernemer(s) nieuwe kansen voor hun huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

‘Westerhout I & II’ telt een totaal van 36 bedrijfsunits die in oppervlakte variëren van circa 45m2² tot circa 110 m². Deze bedrijfsruimten zijn uitermate geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Bijvoorbeeld als stalling van een (hoge) camper, opslagruimte of als beleggingsobject voor (startende) ondernemers. Of voor zzp-ers als kleine productieruimte, reparatie- of hoveniersbedrijven.

Meer ruimte nodig? Middels een meerwerklijst is het mogelijk een verdiepingsvloer te laten plaatsen in uw bedrijfsunit op de door u gewenste hoogte. Ook kunt u ervoor kiezen geschakelde units aan elkaar te koppelen door een tussenwand te laten vervallen. Dit is slechts een greep uit deze optimale flexibiliteit wat deze bedrijfsunits zo uniek maken!

Op 24 juni 2024 is de omgevingsvergunning voor de realisatie van de twee bedrijfsverzamelgebouwen ‘Westerhout I & II’ verleend. De verwachting is dat deze 8 augustus onherroepelijk zal worden. De kopers van Fase I zullen medio augustus naar de notaris gaan voor de grondtransporten. In dit pand zijn vrijwel alle bedrijfsunits verkocht. Enkel unit 1 en 18 zijn beschikbaar in de verkoop, inclusief twee eigen parkeerplaatsen voor de unit!

De grondtransporten voor Fase II zullen medio september gaan plaatsvinden. In dit pand zijn nog enkele bedrijfsunits beschikbaar in de verkoop. Tot 1 september 2024 is het mogelijk de bedrijfsunit op maat naar wens te maken. Na deze deadline is het niet meer mogelijk meerwerk door te geven en zal de aannemer al het materiaal in bestelling nemen.

HBE Bouw uit Ede zal de bedrijfsverzamelgebouwen gaan realiseren. De startbouw staat gepland op 1 oktober 2024, waarna de oplevering in het voorjaar van 2025 zal plaatsvinden (o.v.v. externe factoren waar weinig/geen invloed op uit te oefenen is, zoals beslissingen van (semi-)overheidsinstanties, het weer, etc.)

Meer informatie kunt u inwinnen bij de verkopende makelaar.

Verkoop: Strijbosch Thunnissen Makelaars (website) – 024 365 1010