Oosterwolde – Zoltstede II

16 bedrijfsunits ‘Zoltstede II’

De Marne Vastgoed ontwikkelt een tweede bedrijfsverzamelgebouw in Oosterwolde aan de Zoltstede fase 2.
Door de aanleg van het bedrijventerrein aan de zuid-oostzijde van Oosterwolde, ontstaan er voor ondernemer(s) nieuwe kansen voor hun huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

De units zijn uitermate geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Bijvoorbeeld als stalling van een (hoge) camper, opslagruimte of als beleggingsobject voor (startende) ondernemers. Of voor zzp-ers als kleine productieruimte, reparatie- of hoveniersbedrijven.

Op het bedrijventerrein realiseert De Marne Vastgoed het bedrijfsverzamelgebouw ‘Zoltstede II’, 16 bedrijfsunits in oppervlakte variërend van circa 55 m² tot circa 110 m². Inmiddels zijn alle 16 bedrijfsunits gerealiseerd en opgeleverd. Alle bedrijfsunits zijn verkocht.

Houd http://demarnevastgoed.nl in de gaten voor nieuwe ontwikkelen in uw regio, of neem contact met ons op.