Steenwijk – Eeserwold III

25 bedrijfsunits ‘Eeserwold III’

De Marne Vastgoed ontwikkelt een derde bedrijfsverzamelgebouw op het Eeser Veld in Steenwijk.
Door de aanleg van het bedrijvenpark Eeserwold aan de noordzijde van Steenwijk, ontstaan er voor ondernemers nieuwe kansen voor hun huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

De units zijn uitermate geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Bijvoorbeeld als stalling van een (hoge) camper, opslagruimte of als beleggingsobject voor (startende) ondernemers. Of voor zzp-ers als kleine productieruimte, reparatie- of hoveniersbedrijven.

Na de succesvolle eerste en tweede fase, realiseert De Marne Vastgoed nu het derde bedrijfsverzamelgebouw op dit bedrijventerrein. Het bedrijfsverzamelgebouw ‘Eeserwold III’ telt 16 bedrijfsunits in oppervlakte variërend van circa 55 m² tot circa 130 m². Inmiddels zijn alle units verkocht. Verwachte oplevering zal in het voorjaar 2024 zijn.

In Meppel ontwikkelt De Marne Vastgoed twee bedrijfsverzamelgebouwen. Hier zijn nog enkele bedrijfsunits te koop. Meer informatie kunt u opvragen via info@demarnevastgoed.nl