Grave- Arnoud van Gelderweg

18 bedrijfsunits ‘Arnoud van Gelderweg’

De Marne Vastgoed ontwikkelt bedrijfsverzamelgebouw aan de Arnoud van Gelderweg in Grave.
Door de aanleg van het bedrijventerrein Wisseveld in Grave, ontstaan er voor ondernemer(s) nieuwe kansen voor hun huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

Op het bedrijventerrein Wisseveld realiseert De Marne Vastgoed een bedrijfsverzamelgebouw ‘De Wisseveld’, met 16 bedrijfsunits in oppervlakte variërend van circa 55 m² tot circa 115 m².

De units zijn uitermate geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Bijvoorbeeld als stalling van een (hoge) camper, opslagruimte of als beleggingsobject voor (startende) ondernemers. Of voor zzp-ers als kleine productieruimte, reparatie- of hoveniersbedrijven. Alle units zijn reeds verkocht.

In februari 2024 is de aannemer HBE Bouw gestart met de werkzaamheden voor het te realiseren bedrijfsverzamelgebouw ‘De Wisseveld’ in Grave. Verwacht wordt dat de bedrijfsunits vlak na de bouwvak 2024 opgeleverd zullen worden.

Binnenkort gaat De Marne Vastgoed een bedrijfsverzamelgebouw ontwikkelen in Druten. Voor meer informatie, neem contact met ons op via info@demarnevastgoed.nl