Meppel – De Reest I & II

40 bedrijfsunits ‘De Reest I & II‘

De Marne Vastgoed ontwikkelt twee bedrijfsverzamelgebouwen in Meppel.
Door een her-invulling van het ‘Zwikkerterrein’ aan de westzijde van Meppel, ontstaan er voor ondernemer(s) nieuwe kansen voor hun huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

De Marne Vastgoed ontwikkelt twee bedrijfsverzamelgebouwen aan de Industrieweg in Meppel. ‘De Reest I & II’ telt een totaal van 40 bedrijfsunits die in oppervlakte variëren van circa 45 m² tot circa 110 m². De units worden te koop aangeboden. Meer informatie kunt u inwinnen bij de verkopende makelaar.

De units zijn uitermate geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Bijvoorbeeld als stalling van een (hoge) camper, opslagruimte of als beleggingsobject voor (startende) ondernemers. Of voor zzp-ers als kleine productieruimte, reparatie- of hoveniersbedrijven.

Verkoop: BNS Bedrijfsmakelaars (http://www.bnsbedrijfsmakelaars.nl) – 085-065 66 58