Meppel – De Reest I & II

40 bedrijfsunits ‘De Reest I & II‘

De Marne Vastgoed ontwikkelt twee bedrijfsverzamelgebouwen in Meppel.
Door een her-invulling van het ‘Zwikkerterrein’ aan de westzijde van Meppel, ontstaan er voor ondernemer(s) nieuwe kansen voor hun huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

De Marne Vastgoed ontwikkelt twee bedrijfsverzamelgebouwen aan de Industrieweg in Meppel. ‘De Reest I & II’ telt een totaal van 40 bedrijfsunits die in oppervlakte variëren van circa 45 m² tot circa 110 m². De units worden te koop aangeboden. Meer informatie kunt u inwinnen bij de verkopende makelaar.

De units zijn uitermate geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Bijvoorbeeld als stalling van een (hoge) camper, opslagruimte of als beleggingsobject voor (startende) ondernemers. Of voor zzp-ers als kleine productieruimte, reparatie- of hoveniersbedrijven.

Update:
In januari 2024 is Boma Staalbouw B.V. gestart met de werkzaamheden voor ‘De Reest II’ (rechter gebouw). In dit gebouw zijn vrijwel alle bedrijfsunits verkocht en is er slechts één hoekunit à ca. 74m2 beschikbaar.
In het tweede kwartaal 2024 zal Boma ook de bouw van ‘De Reest I’ starten. Hier zijn slechts 5 tussenunits à ca. 50m2 beschikbaar.

Meer ruimte nodig? Middels een meerwerklijst is het zeer makkelijk een verdiepingsvloer te laten plaatsen in uw bedrijfsunit op de door u gewenste hoogte. Zo kunt u tegen een relatief kleine investering een dubbele vloeroppervlakte creëren! Ook kunt u ervoor kiezen geschakelde units aan elkaar te koppelen door een tussenwand te laten vervallen. Dit is slechts een greep uit deze optimale flexibiliteit wat deze bedrijfsunits zo uniek maken!
Het doorgeven van meerwerk is mogelijk tot 17 maart 2024.

Verkoop: BNS Bedrijfsmakelaars (http://www.bnsbedrijfsmakelaars.nl) – 085-065 66 58