Enschede – Rigtersbleek I, II & III

38 bedrijfsunits ‘Rigtersbleek I, II & III‘

De Marne Vastgoed ontwikkelt drie bedrijfsverzamelgebouwen in Enschede.
Op het Bedrijventerrein ‘Twekkelerveld’ in Enschede, ontstaan er voor ondernemers nieuwe kansen voor huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

De Marne Vastgoed ontwikkelt drie bedrijfsverzamelgebouwen op het Bedrijventerrein ‘Twekkelerveld’. ‘Rigtersbleek I, II & III’ telt een totaal van 38 bedrijfsunits die in oppervlakte variëren van circa 100m² tot circa 200 m².

Deze bedrijfsunits worden te koop aangeboden. Ze zijn uitermate geschikt voor de opslag van diverse producten, maar ook als stalling van (hoge) campers en oldtimers. Met name voor beleggers en (startende) ondernemers zoals ZZP-ers, hoveniers- en reparatiebedrijven zijn deze bedrijfsunits erg geschikt.

Meer informatie kunt u inwinnen bij de verkopende makelaar.

Verkoop: Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars (website) – 053 485 22 44