Almelo – Twente I & II

31 bedrijfsunits ‘Twente I & II‘

De Marne Vastgoed ontwikkelt twee bedrijfsverzamelgebouwen in Almelo.
Op het Bedrijvenpark Twente in Almelo, ontstaan er voor ondernemer(s) nieuwe kansen voor hun huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

De Marne Vastgoed ontwikkelt twee bedrijfsverzamelgebouwen op het Bedrijvenpark Twente. ‘Twente I & II’ telt een totaal van 31 bedrijfsunits die in oppervlakte variëren van circa 50m² tot circa 100 m². De units worden te koop aangeboden. Meer informatie kunt u inwinnen bij de verkopende makelaar.

De units zijn uitermate geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Bijvoorbeeld als stalling van een (hoge) camper, opslagruimte of als beleggingsobject voor (startende) ondernemers. Of voor zzp-ers als kleine productieruimte, reparatie- of hoveniersbedrijven.

Verkoop: Boers & Lem Makelaars (https://boersenlem.nl/) – 053-433 55 77